Утре навлизаме в период на ретрограден Меркурий.Той настъпва след 19 ч.

...
Утре навлизаме в период на ретрограден Меркурий.Той настъпва след 19 ч.
Коментари Харесай

Идва ретрограден Меркурий

Утре навлизаме в интервал на назадничав Меркурий.

Той настъпва  след 19 ч. на 31 октомври  и ще следва противоположния си ход 20-ина дни. Особено значимо е, че  ще е в знака Скорпион .

Заедно с Меркурий ретроградни са Уран и Нептун, които  като тежки планети  влияят по-скоро върху обществата, групите, концепциите - и по този начин косвено върху всеки от нас.

Счита се, че в живота ни до 20-ти ноември ще настъпи комплициране, оповестяват от novotopoznanie.com. Как обаче да обърнем  нещата в наша изгода  в дните през този под напрежение интервал?

На първо място би трябвало да знаем, че  Меркурий ръководи връзката . По този метод нашите информационни умения, качества и проекти ще бъдат сложени напрегнат.

Ето  няколко метода  да се оправим с тежкия интервал.
 

1. Отделете време, с цел да завършите вашите планове

Вместо да се борите против реакционното придвижване на планетата, умерено можете да завършите вашите планове и да извършите проектите си, като по-късно започнете да мислите за новите си задания.

2. Разберете, че ще има закъснения

По време на целия интервал може да се случи да отложите срещи и да имате проблеми с електрониката или на работното място. Закъсненията ще бъдат нещо обикновено, не се ядосвайте, а просто го приемете и бъдете спокойни.

3. Не взимайте прибързани решения и бъдете внимателни

Възможно е да изпитате някаква психическа забавеност. Поради това, внимавайте при взимането на крайни решения. А най-добре да ги отложите за след две седмици.

4. Обадете се на старите си другари

Обадете се на остарели другари или на този, за който си мислите, само че това не се отнася до някогашните сътрудници. Това може да докара до много комплицирани диалози и да потънете в още по-голяма каша.

5. Не се разделяйте с колегата си

Освен в случай че той в действителност го заслужава и знаете без подозрение, че сте завършили. Внимавайте с желанията си да го напуснете. Помислите деликатно преди да извършите нещо непоправимо. Разделите в този миг са по предписание дефинитивни.

6. Не действайте импулсивно

Погрешно е разбирането да действате импулсивно по отношение на тези, които обичате. Бъдете кротки с хората към вас, даже със себе си. Кротки - запомнете тази дума.

7. Фокусирайте се върху грижата за себе си

Отделете време да се самоусъвършенствате. Ако не започнете да се грижите за себе си, кой ще го направи? Не отлагайте да трупате познания за вас самите.

Като спазвате тези просто правила  ще преминете по-леко през ретроградния Меркурий  и неговото придвижване.

 

Дарик

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР